100% natuurlijke deodorant original orange online bestellen bij Living Roots
100natuurlijkedeodorantoriginalorange
100% natuurlijke deodorant original orange

100% natuurlijke deodorant original orange van het merk We love the planet. Het product is beschikbaar in de kleur oranje. Lees meer

Op voorraad

9,95
Op verlanglijstje
Productinformatie

De natuurlijke ingrediënten in onze deodorants werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te blijven op een natuurlijke manier!
De WerkingElke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.
Original Orange – Natuurlijke deodorantLaat je verleiden door de onweerstaanbare intense geur van pure olie van Spaanse mandarijn.
inhoud: 48gram
Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust extra; het is immers 100% natuurlijk!

Specificaties
Kleur

Oranje

Merk

We love the planet

Type product

Zorg-en geurproducten

Inhoud

48 gram