100% natuurlijke forever fresh deodorant - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
100natuurlijkeforeverfreshdeodorant
100% natuurlijke forever fresh deodorant

100% natuurlijke forever fresh deodorant van het merk We love the planet. Het product is beschikbaar in de kleur blauw. Lees meer

11,50
Op verlanglijstje
Productinformatie

De natuurlijke ingrediënten in onze deodorants werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te blijven op een natuurlijke manier!
De WerkingElke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.
Forever Fresh – Natuurlijke deodorantDe geur Forever Fresh kent een verfrissende geur van pure citrus fruitoliën en kruiden.
Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust extra; het is immers 100% natuurlijk!

Specificaties
Kleur

Blauw

Merk

We love the planet

Type product

Zorg-en geurproducten

Inhoud

48 gram