deodorant stick lovely lavender online bestellen bij Living Roots
Deodorantsticklovelylavender
deodorant stick lovely lavender

deodorant stick lovely lavender van het merk We love the planet. Het product is beschikbaar in de kleur paars. Lees meer

Nog 2 op voorraad

9,95
Op verlanglijstje
Productinformatie

De We Love crèmedeodorant bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen synthetische stoffen en aluminium aan toegevoegd waardoor de deodorant niet schadelijk is voor je lichaam. Beter voor je lichaam én de planeet!
De WerkingElke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.
Lovely Lavender – Natuurlijke deodorantDe geur Lovely Lavender kent een mooie geur van een boeket wild gekweekte lavendel.
Inhoud en gebruiksadviesIedere deodorant heeft een inhoud van 65 gram, waar je bij dagelijks gebruik c.a. 2 tot 3 maanden mee kunt doen. Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust extra; het is immers 100% natuurlijk!

Specificaties
Kleur

Paars

Merk

We love the planet

Type product

Zorg-en geurproducten

Inhoud

65 gram