Mijn Stijl Douchegel Agarwood 500 ml - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Mijn Stijl Douchegel Agarwood 500 Ml
Mijn Stijl Douchegel Agarwood 500 ml

Een heerlijke geurende en verzorgende douchegel met de lekkere geur "Agarwood". Vanwege de overwegend natuurlijke ingrediënten is deze douchegel van Mijn Stijl ook nog eens heerlijk zacht voor je huid.

Inhoud: 500 ml Lees meer

Op voorraad

7,50
Op verlanglijstje
Productinformatie

Een heerlijke geurende en verzorgende douchegel met de lekkere geur "Agarwood". Vanwege de overwegend natuurlijke ingrediënten is deze douchegel van Mijn Stijl ook nog eens heerlijk zacht voor je huid. De gel is gemakkelijk bioligisch afbreekbaar, bevat geen parabenen en is voor 100% dierproefvrij. De producten van Mijn Stijl staat mooi in huis en zijn ook heel leuk om cadeau te geven!

Inhoud: 500 ml

Specificaties
Geur

Agarwood

Merk

Mijn stijl

Alternatieven