Mijn Stijl Douchegel Cotton 250 ml - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Mijn Stijl Douchegel Cotton 250 Ml
Mijn Stijl Douchegel Cotton 250 ml

Een heerlijke verfrissende douchegel met de zachte geur van net gewassen katoen. De douchegel van Mijn Stijl bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en is daarom heerlijk zacht voor je huid.

Inhoud: 250 ml Lees meer

Op voorraad

6,50
Op verlanglijstje
Productinformatie

Een heerlijke verfrissende douchegel met de zachte geur van net gewassen katoen. De douchegel van Mijn Stijl bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en is daarom heerlijk zacht voor je huid. Het zachte schuim heeft als basis olijfolie en kokosolie en is verrijkt met aloe vera extract. Hierdoor is de douchegel heerlijk mild en niet irriterend. De Gel is vrij van parabenen en gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

Inhoud: 250 ml

Specificaties
Merk

Mijn stijl

Geur

Cotton