Mijn Stijl Douchegel Kamille 500 ml - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Mijn Stijl Douchegel Kamille 500 ml

Geniet van een heerlijke douche en verwen jezelf met de fijne verzorgingsproducten van Mijn Stijl. Deze douchegel heeft de geur van Kamille en heeft een royale inhoud.

Inhoud: 500 ml Lees meer

Nog maar 4 op voorraad!

7,95
Op verlanglijstje
Productinformatie

Geniet van een heerlijke douche en verwen jezelf met de fijne verzorgingsproducten van Mijn Stijl. Deze douchegel heeft de geur van Kamille en heeft een royale inhoud. Daarnaast heeft dit product een fraai vormgegeven design en is ook leuk om cadeau te doen.

Inhoud: 500 ml

Specificaties
Materiaal

Kunststof

Kleur

Rood

Merk

Mijn stijl

Type product

Zorg-en geurproducten

Inhoud

500 ml

Geur

Kamille