Mijn Stijl Douchegel Lotus & Jasmijn 300 ml online bestellen bij Living Roots
Douchegellotusjasmijn300ml
Mijn Stijl Douchegel Lotus & Jasmijn 300 ml

Een heerlijke douchegel van het Nederlandse merk Mijn Stijl met de zachte zoete geur van lotus en jasmijn.

Inhoud: 300 ml Lees meer

Nog 1 op voorraad

7,50
Op verlanglijstje
Productinformatie

Een heerlijke douchegel van het Nederlandse merk Mijn Stijl met de zachte zoete geur van lotus en jasmijn. De douchegel bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten en heeft als basis een rijke olijfolie en kokosolie en is verijkt met aloe vera extract. Hierdoor is de douchegel heel mild en zacht voor de huid. De douchegel is 100% dierproef- en parabenenvrij en gemakkelijk biologisch afbreekbaar. Daarnaast is de fles ook nog eens een plaatje om te zien!

Inhoud: 300 ml

Specificaties
Materiaal

Kunststof

Kleur

Wit

Merk

Mijn stijl

Type product

Zorg-en geurproducten

Inhoud

300 ml

Geur

Lotus jasmijn