Mijn Stijl Douchegel Vijg 400 ml - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Douchegelvijg400ml
Mijn Stijl Douchegel Vijg 400 ml

De douchegel Vijg van Mijn Stijl is een huidvriendelijk, (h)eerlijkgeurend Nederlands product. En ook nog eens een mooie eyecatcher in de badkamer, dus na gebruik hoef je het niet op te bergen.

Inhoud: 400 ml Lees meer

Op voorraad

8,50
Op verlanglijstje
Productinformatie

Mijn stijl douchegel vijg in een flacon van 400 ml. Meer dan 95% van de grondstoffen zijn van natuurlijke oorsprong, gemakkelijk biologisch afbreekbaar, groene formulering op basis van natuurlijke surfactants van olijfolie en kokosolie, verrijkt met aloe vera extract, geen parabenen. Leuk om cadeau te doen of voor eigen gebruik.

Specificaties
Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Merk

Mijn stijl

Type product

Zorg-en geurproducten

Inhoud

400 ml

Geur

Vijg