Mijn Stijl Douchegel White Cedar & Vetiver 250 ml - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Mijn Stijl Douchegel White Cedar Vetiver 250 Ml Wi
Mijn Stijl Douchegel White Cedar & Vetiver 250 ml

Een (h)eerlijke douchegel van het trendy Nederlandse merk Mijn Stijl met de warme geur van white ceder en vetiver.

Inhoud: 250 ml Lees meer

Nog 2 op voorraad

6,50
Op verlanglijstje
Productinformatie

Een (h)eerlijke douchegel van het trendy Nederlandse merk Mijn Stijl met de warme geur van white ceder en vetiver. De douchegel is zeer huidvriendelijk vanwege de natuurlijke ingrediënten en heeft als basis een rijke olijfolie en kokosolie. Daarnaast is de douchegel verrijkt met aloe vera extract waardoor hij heel zacht voor de huid is. De douchegel is parabenenvrij.

Inhoud: 250 ml

Specificaties
Geur

White cedar vetiver

Merk

Mijn stijl