Duurzame geurolie spiritual spa 200ml - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Duurzamegeuroliespiritualspa200ml
Duurzame geurolie spiritual spa 200ml

Duurzame geurolie spiritual spa 200ml van het merk We love the planet. Deze set is inclusief glazen vaasje en lange geurstokjes.

Spiritual Spa (essentiële olië) is onze favoriete geur! Deze frisse geurolie ruikt naar eucalyptus, munt, lavendel en rozemarijn. De olie heeft een neutraliserende werking door de toevoeging van tea tree en basilicum. Als je deze geur in huis hebt staan, waan je jezelf werkelijk in de sauna. Heerlijk! Lees meer

Op voorraad

70,00
Op verlanglijstje
Productinformatie

De geurverspreiders van We love the planet zorgen voor een heerlijke geur en een weldadige sfeer in huis. De essentiële olie diffuser bevat als enige ter wereld 100% onverdunde essentiële oliën zonder enige kunstmatige toevoegingen of verdunners.
Deze geurverspreider bestaat uit een groot vaasje, gemaakt van gerecycled glas en een fles van 200ml. De geurolie zit in een mooie ecologische geschenkverpakking, compleet met houten geurstokjes van gewassen en gedroogd riet, genaamd Sida Rhombifolia Linn. Deze worden met de hand geplukt, groeien in het wild om de fabriek heen en zo wordt het ecosysteem niet aangetast.
Spiritual Spa (essentiële olië)Spiritual Spa is onze favoriete geur! Deze frisse geurolie ruikt naar eucalyptus, munt, lavendel en rozemarijn. De olie heeft een neutraliserende werking door de toevoeging van tea tree en basilicum. Als je deze geur in huis hebt staan, waan je jezelf werkelijk in de sauna. Heerlijk!

Specificaties
Kleur

Turquoise

Merk

We love the planet

Type product

Zorg-en geurproducten

Inhoud

200 ml

Geur

Spiritual spa