100% natuurlijke deodorant original orange - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
100 Naturally Deodorant Original Orange
100% natural deodorant original orange

100% natuurlijke deodorant original orange van het merk We love the planet. Het product is beschikbaar in de kleur oranje. read more

11,50
On wish list
Product information

De natuurlijke ingrediënten in onze deodorants werken verzachtend en hydraterend. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Het helpt je fris te blijven op een natuurlijke manier!
De WerkingElke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.
Original Orange – Natuurlijke deodorantLaat je verleiden door de onweerstaanbare intense geur van pure olie van Spaanse mandarijn.
inhoud: 48gram
Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust extra; het is immers 100% natuurlijk!

Specifications
Color

Orange

Brand

We love the planet

Type of product

Care and fragrance products

Content

48 gram