deodorant stick original orange - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Deodorant stick original orange
deodorant stick original orange

deodorant stick original orange van het merk We love the planet. Het product is beschikbaar in de kleur oranje. read more

2 more in stock

11,50
On wish list
Product information

De We Love crèmedeodorant bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen synthetische stoffen en aluminium aan toegevoegd waardoor de deodorant niet schadelijk is voor je lichaam. Beter voor je lichaam én de planeet!
De WerkingElke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke wijze geurtjes neutraliseert. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.
Original Orange – Natuurlijke deodorantLaat je verleiden door de onweerstaanbare intense geur van pure olie van Spaanse mandarijn.
Inhoud en gebruiksadviesIedere deodorant heeft een inhoud van 65 gram, waar je bij dagelijks gebruik c.a. 2 tot 3 maanden mee kunt doen. Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan gerust extra; het is immers 100% natuurlijk!

Specifications
Color

Orange

Brand

We love the planet

Type of product

Care and fragrance products

Content

65 gram