Glasilium vaasje transparant small online bestellen bij Living Roots
Glazenglasiliumbolvaaswitsmall
Glasilium vaasje transparant small

Glasilium creëert een nieuwe manier om planten te tonen. Met een koperen stengel en natuurlijke kurkhals is het al mooi in presentatie met een enkele bloem, stro van gras, tak of blad in hun meest transparante vorm. De stengel wordt in de vaas geplaatst alsof hij in de natuur groeit.

Koper verkleurt na verloop van tijd. Afhankelijk van de omgeving verandert de kleur op natuurlijke wijze. U kunt de koperen steel polijsten met een vochtige zachte doek en koperpoets.

Het glas moet afzonderlijk met de hand worden gewassen in lauw water en zorgvuldig worden gespoeld en gedroogd. Niet wassen in de vaatwasser. Als er plaque op het glas verschijnt, giet een beetje citroenzuur of citroensap en was. Je kunt ook tandplak verwijderen als je wat rijst en citroenzuur erin doet en de vaas schudt. Spoel hem daarna met warm water.

Dit bol vaasje transparant in maat small is ook verkrijgbaar in andere maten. Lees meer

Nog 1 op voorraad

17,50
Op verlanglijstje
Productinformatie

Glazen glasilium bol vaas met koperen uiteinde en kurkhals small. Glasilium creëert een nieuwe manier om planten te tonen. met een koperen stengel en natuurlijke kurkhals met een enkele bloem, stro van gras, tak of blad in hun meest transparante vorm. De stengel wordt in de vaas geplaatst alsof hij in de natuur groeit en dit concept binnenshuis brengt en vangt.
Koper krijgt na verloop van tijd een mooie patina. Afhankelijk van de omgeving verandert de kleur op natuurlijke wijze. U kunt de koperen steel polijsten met een vochtige zachte doek en koperpoets. Het glas moet afzonderlijk met de hand worden gewassen in lauw water en zorgvuldig worden gespoeld en gedroogd. Niet wassen in de vaatwasser. Als er plaque op het glas verschijnt, giet een beetje citroenzuur of citroensap en was. Je kunt ook tandplak verwijderen als je wat rijst en citroenzuur erin doet en de vaas schudt. Spoelen met warm water.

Kleur: transparant

Specificaties
Gewicht
0.5 kg
Afmetingen
6.5 × 6.5 × 11 cm
Materiaal

Glas

Kleur

Wit

Merk

Scandinavia Form

Type product

Vazen/potten