Mijn Stijl Handzeep Cotton 250 ml - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Handzeeppompkatoengeur
Mijn Stijl Handzeep Cotton 250 ml

Een heerlijke vloeibare handzeep van het Nederlandse merk Mijn Stijl in een mooie fles. De handzeep heeft de verfrissende geur van net gewassen katoen en bestaat voor meer dan 95% uit natuurlijke ingredienten.

Inhoud: 250 ml Lees meer

Op voorraad

6,50
Op verlanglijstje
Productinformatie

Een heerlijke vloeibare handzeep van het Nederlandse merk Mijn Stijl in een mooie fles. Perfect voor gebruik in de keuken of badkamer. Plaats de stijlvolle fles zichtbaar op het aanrecht of wastafel. De handzeep heeft de verfrissende geur van net gewassen katoen en bestaat voor meer dan 95% uit natuurlijke ingredienten, waaronder olijfolie en kokosolie, verrijkt met aloe vera extract voor extra zachte handen.

Inhoud: 250 ml

Specificaties
Kleur

Wit

Merk

Mijn stijl

Type product

Zorg-en geurproducten