Mijn Stijl Handzeep Patchouli Ylang Ylang 500 ml - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Mijn Stijl Handzeep Patchouli Ylang Ylang 500 ml

Prachtig vormgegeven fles handzeep met een heerlijke geur. De handzeep is verzorgend en, net als alle andere producten van Mijn Stijl, plantaardig, dierproefvrij en zonder conserveringsmiddelen. Lees meer

Nog maar 1 op voorraad!

7,95
Op verlanglijstje
Productinformatie

Prachtig vormgegeven fles handzeep met een heerlijke geur. De handzeep is verzorgend en, net als alle andere producten van Mijn Stijl, plantaardig, dierproefvrij en zonder conserveringsmiddelen. Als je eenmaal bekend bent met de milde handzeep van Mijn Stijl wil je nooit meer anders. Naast de heerlijke geur is het ook een goed reinigende en verzorgende handzeep én hij is mooi verpakt en mag dus gezien worden op het aanrecht of in de badkamer.

Inhoud: 500 ml

Specificaties
Kleur

Grijs

Merk

Mijn stijl

Type product

Zorg-en geurproducten