Metaal stellingkast in hoog en laag model - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Metaalstellingkastinhoogenlaagmodel
Metaal stellingkast in hoog en laag model

Metaal stellingkast in hoog en laag model van het merk Vtwonen. Het product is beschikbaar in de kleur wit. Lees meer

509,00
Op verlanglijstje
Productinformatie

VT wonen metaal stellingkast in een variant hoog en laag model aan elkaar. Het rek is van metaal en de planken zijn van hout.
Kleur: wit
Flink uitpakken door de hoogte of de breedte in te gaan, óf het juist klein houden met één onderdeel. Bij kast Rack kies je wat voor jou werkt. Met een basis in twee formaten (een hoge en een lage) en losse legplanken kun je zelf combinaties maken: van een klein kastje tot hoge boekenkast en kamerbrede kast. Het ontwerp is geïnspireerd op de stellingkast uit de werkplaats, maar dan een stap moderner.Deze variant bestaat uit een hoog en een laag gedeelte. Deze variant heeft een hoogte van 220 cm, een breedte van 197 cm en een diepte van 31 cm. De hoogte van het lagere gedeelte is 108 cm. Tussen de legplanken zit een ruimte van 36 cm.
Deze kast is in vele modellen en maten te bestellen. Dit is het showmodel wat we op voorraad in onze winkel hebben staan. Wilt u een ander model of weten wat er nog aan modellen te bestellen is? Stuur ons dan gerust een mailtje naar: info@livingroots.nl en we reageren zo snel mogelijk.

Specificaties
Kleur

Wit

Merk

Vtwonen

Type product

Kasten