Mijn Stijl Handzeep Cotton 400 ml - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts
Handzeeppompparfumcotton
Mijn Stijl Handzeep Cotton 400 ml

Een heerlijke vloeibare handzeep van het Nederlandse merk Mijn Stijl in een stoere zwarte fles. De handzeep heeft de verfrissende geur van net gewassen katoen en bestaat voor meer dan 95% uit natuurlijke ingredienten.

Inhoud: 40o ml Lees meer

Op voorraad

8,50
Op verlanglijstje
Productinformatie

Een heerlijke vloeibare handzeep van het Nederlandse merk Mijn Stijl in een stoere zwarte fles. Perfect voor gebruik in de keuken of badkamer. Plaats de stijlvolle fles zichtbaar op het aanrecht of wastafel. De handzeep heeft de verfrissende geur van net gewassen katoen en bestaat voor meer dan 95% uit natuurlijke ingredienten, waaronder olijfolie en kokosolie, verrijkt met aloe vera extract voor extra zachte handen.

Inhoud: 400 ml

Specificaties
Kleur

Zwart

Merk

Mijn stijl

Type product

Zorg-en geurproducten