Ons concept - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Living Roots online outlet: ontvang 10% extra korting op onze online outlet door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!

 

 

 

 

 

 

Over Living Roots

 

 

 

 

 

 

Wie zijn wij?

Hoe heerlijk is het als alle zintuigen geprikkeld worden..

Living Roots is al 9 jaar een inspiratiebron op het gebied van wonen en gifts. Van de mooiste woondecoratie tot de leukste cadeau pakketjes. In onze online shop kunt u ons aanbod bewonderen, evenals in onze concept store.

Nu, gelegen in het hart van Alkmaar, inspireert Living Roots ook op het gebied van food. De fijnproever is tegenwoordig wel wat gewend. Bij Living Roots gaan ze echter tot het uiterste om u te verrassen met een steeds vernieuwende lunchkaart. Dus voor een ontbijt en lunch waarbij het element van verrassing hoog in het vaandel staat, kan u zeker langskomen bij Living Roots.

Voor het zien van onze menukaart zie hiervoor de pagina lunch - ontbijt. En moge het inmiddels duidelijk zijn dat er altijd sprake is van inspiratie. En juist dit mag u verwachten. Aan u is de vraag, bent u hiervoor in? Natuurlijk kunnen wij u wel voorbeelden schetsen, die tot de mogelijkheden behoren van wat wij u kunnen bieden. Laten we beginnen met een cappuccino met latte art waar je ‘u’ tegen zegt. En voor daarbij een keuze aan taarten waarvan het water je in de mond loopt tot heerlijke belegde sandwiches, soepen en flatbreads die je doen watertanden. En dit alles in een ambiance waar je zonder problemen dat unieke cadeau voor een geliefde zal vinden of dat ene item om mee te pronken in je huiskamer.

Wij zijn enthousiast om u te verwelkomen. 7 dagen in de week zijn wij geopend!

Heel graag tot snel!

Team Living Roots

Ontbijten bij Living Roots
Koffie bij Living Roots
Lunchen bij Living Roots