PAASBRUNCH @LIVINGROOTS

21 en 22 april 2019 organiseren wij een Paasbrunch vanaf 11:00 uur. Alles wat wij serveren is huisgemaakt. met o.a.: Brownie, muffins & griffle Seizoenssoep, rijkelijke belegde flatbreads, croissantje, lu…

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Bestelling binnen NL gratis verzenden boven €50,-

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • 7 dagen omruilgarantie, meld uw retour aan via mail
  • Spaar voor punten bij elke 25 euro!
  • 10 punten gespaard? U ontvangt een code t.w.v €12,50

Maison Objet 2017

Maison Objet 2017

MAISON OBJET 2017 

Vrijdag 8 en zaterdag 9 september hebben wij de dagen gevuld met inspiratie op de woon beurs in Parijs "MAISON OBJET'.En wat hebben wij veel gave artikelen en stands gezien!! Vervelen was zeker niet aan de orde. Ook zijn er vele nieuwe merken gespot. We zijn zeer tevreden en kunnen niet wachten tot dat onze nieuwe herfst /winter collectie met vele nieuwe merken en artikelen gaan binnen komen.We beginnen al met voorbereidingen in onze winkel, want geloof ons het word een gehele nieuwe en inspirerende winkel! 

Naast de veranderingen in collectie van onze winkel zullen wij ook veranderingen brengen in onze lunchroom. Genoeg redenen om vanaf half oktober weer langs te komen!! Meer verrassingen staan ook te wachten! Blijf ons vooral volgen op social media! Want onze lunchkaart word ook flink onder handen genomen door een nieuwe collega die binnen kort gaat beginnen! NOG MEER HOME MADE INGREDIËNTEN EN GERECHTEN! YES!

 

Meer plaatjes bij dit artikel

GRATIS VERZENDEN BOVEN €50 BINNEN NL

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!