PAASBRUNCH @LIVINGROOTS

21 en 22 april 2019 organiseren wij een Paasbrunch vanaf 11:00 uur. Alles wat wij serveren is huisgemaakt. met o.a.: Brownie, muffins & griffle Seizoenssoep, rijkelijke belegde flatbreads, croissantje, lu…

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Bestelling binnen NL gratis verzenden boven €50,-

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • 7 dagen omruilgarantie, meld uw retour aan via mail
  • Spaar voor punten bij elke 25 euro!
  • 10 punten gespaard? U ontvangt een code t.w.v €12,50

Nieuw urban nature culture

Nieuw urban nature culture

NIEUW! Urban Nature Culture!

Met een jarenlange ervaring in huis en lifestyle collecties, Nederlandse ondernemer en reiziger Anne Marie Hermans is trots om u het merk dat haar visie weerspiegelt op de wereld te brengen : Urban Nature Culture .

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor haar huis deco collecties, Anne Marie vindt onvergetelijke verhalen ver buiten haar geboortestad Amsterdam. Ze heeft tot doel de wereld samenkomen op een wekelijkse basis, het reizen , op zoek naar verborgen schatten om naar huis te nemen . UNC brengt u de vele verhalen , zeldzame vondsten en verloren schatten die ze verzameld door de jaren heen uit verschillende culturen, gigantische metropolen en verre dorpen. Haar producten zijn onderdeel van de mondiale samenleving als het werk van inventieve geesten en hardwerkende, creatieve mensen. UNC brengt u de wereld meteen thuis.

Producten bij dit artikel

GRATIS VERZENDEN BOVEN €50 BINNEN NL

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!