PAASBRUNCH @LIVINGROOTS

21 en 22 april 2019 organiseren wij een Paasbrunch vanaf 11:00 uur. Alles wat wij serveren is huisgemaakt. met o.a.: Brownie, muffins & griffle Seizoenssoep, rijkelijke belegde flatbreads, croissantje, lu…

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Bestelling binnen NL gratis verzenden boven €50,-

 • 1 tot 3 werkdagen levertijd
 • 7 dagen omruilgarantie, meld uw retour aan via mail
 • Spaar voor punten bij elke 25 euro!
 • 10 punten gespaard? U ontvangt een code t.w.v €12,50

Ons concept

  Living Roots, onze concept store.
  Living Roots is een woon/gift store en lunchroom op Mient 11 en 13 in Alkmaar. In April 2011 zijn wij begonnen in Egmond aan Zee met de woon/gift store en sinds februari 2017 is hier een bakkerij en lunchroom aan toegevoegd.
   
  Onze woon/giftstore.
  De sfeervolle en eigenzinnige samenstelling van onze woon/gift store collectie geeft ons een eigen karakter. Doe alvast wat inspiratie op in onze webshop. 
   
  Onze lunchroom.
  De lunchroom is geheel ingericht in onze Living Roots stijl!! Hier is het sfeervol en zeer gezellig om een heerlijk te lunchen. Met een uitgebreide ontbijt en lunchkaart die we regelmatig vernieuwen, doen wij dit net weer even anders dan wat u gewend bent! 
   
  De locatie.
  De winkel bevindt zich op een erg leuke plek in de oude stad van Alkmaar met vele inspirerende winkels en restaurants om ons heen! Een sfeervolle plek dichtbij de kaasmarkt en met ons terras ook erg leuk om de zonnige dagen bij ons door te brengen! 

  We zouden het leuk vinden als u een keertje langs komt! 

   

  Team Living Roots 

   

  Living Roots oude stad alkmaar lunchen, ontbijt oude stad alkmaar, living roots lunchen, ontbijt en lunch in alkmaar, biologische gerechten alkmaar, 

   

  GRATIS VERZENDEN BOVEN €50 BINNEN NL

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Aanmelden

  Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!