PAASBRUNCH @LIVINGROOTS

21 en 22 april 2019 organiseren wij een Paasbrunch vanaf 11:00 uur. Alles wat wij serveren is huisgemaakt. met o.a.: Brownie, muffins & griffle Seizoenssoep, rijkelijke belegde flatbreads, croissantje, lu…

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Bestelling binnen NL gratis verzenden boven €50,-

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • 7 dagen omruilgarantie, meld uw retour aan via mail
  • Spaar voor punten bij elke 25 euro!
  • 10 punten gespaard? U ontvangt een code t.w.v €12,50

Onze winkel in Alkmaar is geopend!

YES WE DID IT!

Eindelijk is onze nieuwe winkel op Mient 13 in Alkmaar geopend! We hebben hard gewerkt om tot dit punt te komen! En zijn nu ongeveer 2 weken open!

En wat een heerlijke reacties hebben wij al ontvangen! Ons nieuwe concept is ook even anders dan wat jullie gewend zijn van ons.. maar het is wel erg leuk!!!! 

Onze concept is nu uitgebreid met een heerlijke biologische bakkerij, met een assortiment van o.a: 100% spelt brood, zuurdesem pompoenpitten brood, hartige broden als pesto pijnboompitten en vijgen gorgonzola en heerlijke verse crossaint, kokosmacronen, muffins en ga zo maar door.. je ruikt ook de lekkere geur van het vers gebakken brood.

En daarbij een geheel in Living Roots stijl ingerichte lunchroom met bio koffie en heerlijke belegde broodjes met vele bio producten. 

En niet te vergeten onze woon/gift store, deze is ook uitgebreid met een grote nieuwe collectie aan gifts en woon items!! Deze zijn ook allemaal terug te vinden in onze webshop!

Dat allemaal onder één dak! We vonden het erg spannend maar zijn erg blij met de nieuwe reacties die we krijgen van de klanten! 

We hopen jou ook eens te zien in onze winkel op de Mient in Alkmaar!! Straks is het genieten met de Alkmaarse kaasmarkt op vrijdag voor onze winkel, het zonnetje erbij en op ons terras een lekkere kop koffie met een heerlijk vers gebakken appeltaartje mmmm...

 

Groetjes,

Team Living Roots 

Meer plaatjes bij dit artikel

GRATIS VERZENDEN BOVEN €50 BINNEN NL

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!