PAASBRUNCH @LIVINGROOTS

21 en 22 april 2019 organiseren wij een Paasbrunch vanaf 11:00 uur. Alles wat wij serveren is huisgemaakt. met o.a.: Brownie, muffins & griffle Seizoenssoep, rijkelijke belegde flatbreads, croissantje, lu…

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Bestelling binnen NL gratis verzenden boven €50,-

 • 1 tot 3 werkdagen levertijd
 • 7 dagen omruilgarantie, meld uw retour aan via mail
 • Spaar voor punten bij elke 25 euro!
 • 10 punten gespaard? U ontvangt een code t.w.v €12,50

Over ons

  Living Roots, onze concept store.
  Living Roots is een woon/gift store, biologische bakkerij en lunchroom op de Mient 13 in Alkmaar. In April 2011 zijn wij begonnen in Egmond aan Zee met de woon/gift store en sinds februari 2017 is hier een bakkerij en lunchroom aan toegevoegd.

  Onze woon/giftstore.
  De sfeervolle en eigenzinnige samenstelling van onze woon/gift store collectie geeft ons een eigen karakter. Wonen; geinspireerd op het verleden, maar helemaal van nu.

  De Biologisch bakkerij.
  In onze biologische bakkerij verkopen wij het overheerlijke brood van Le Perron. Ons assortiment bestaat uit o.a: 100% speltbrood, zuurdesem met pompoenpitten brood, heerlijke hartige broden zoals pesto pijnboompitten en vijgen gorgonzola en zoete biologische kokosmacronen, gevulde koeken en nog wel veel meer..

  Onze lunchroom.
  De lunchroom is geheel ingericht in onze Living Roots stijl!! Hier is het sfeervol en zeer gezellig om een heerlijk belegde boterham en een biologische koffie of thee te nuttigen.

  De locatie.
  De winkel bevindt zich op een erg leuke plek in de oude stad van Alkmaar met vele inspirerende winkels en restaurants om ons heen! Een sfeervolle plek dichtbij de kaasmarkt en met ons terras ook erg leuk om de zonnige dagen bij ons door te brengen!
  We zouden het leuk vinden als u een keertje langs komt!

   

  Team Living Roots

  GRATIS VERZENDEN BOVEN €50 BINNEN NL

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Aanmelden

  Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!