Maison Objet 2017

MAISON OBJET 2017  Vrijdag 8 en zaterdag 9 september hebben wij de dagen gevuld met inspiratie op de woon beurs in Parijs "MAISON OBJET'.En wat hebben wij veel gave artikelen en stands gezien!! Vervelen was…

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Bestelling binnen NL gratis verzenden boven €50,-

  • 2 tot 4 werkdagen levertijd
  • 7 dagen omruilgarantie, meld uw retour aan via mail
  • Spaar voor punten bij elke 25 euro!
  • 10 punten gespaard? U ontvangt een code t.w.v €12,50

Privacy Policy

Via de webwinkel Livingroots worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Livingroots acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.


Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Livingroots is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.


Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18-4-2014.


Gebruik van persoonsgegevens
Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt te verwerken. Hoewel u onze website ook als bedrijf kunt gebruiken, vallen bedrijfsgegevens niet onder de Wbp. Deze privacyverklaring is dan ook hoofdzakelijk bedoeld voor diegenen die de website als particulier of als werknemer gebruiken.
Wij gebruiken de volgende gegevens om bestellingen af te handelen:

  •  NAW gegevens
  •  Telefoonnummer
  •  Factuuradres
  •  Emailadres
  •  Betalingsgegevens
  •  Geslacht
  •  Geboortedatum

 

Contactformulier en nieuwsbrief


Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Uw e-mailadres wordt slechts met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.
Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.


Wij verzamelen uw:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • Betalingsgegevens

Wij kunnen contact met u opnemen voor commerciële doeleinden:

  • per post
  • per mail
  • per telefoon
  • via sociale media
  • per sms

Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen.


Registreren


Bij bepaalde onderdelen van onze dienst moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij via de door u gekozen gebruikersnaam de door u opgegeven persoonsgegevens. Wij bewaren deze gegevens zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen,zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst, facturering en betaling en om een overzicht te geven van de producten en diensten die u bij ons heeft afgenomen.
 Wij zullen de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.


Om u te kunnen registreren op onze website, vragen wij u de volgende gegevens:

 

  • uw NAW gegevens
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres
  • uw geboortedatum
  • uw geslacht

 

Verstrekking aan derden


Wij kunnen uw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst. Het betreft de volgende persoonsgegevens:

  • uw NAW gegevens
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres
  • uw geboortedatum
  • uw betaalgegevens

Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.


Beveiliging


Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.


Wij houden statistieken bij op onze website, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd.


Websites van derden


Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.


Wijzigingen in deze privacyverklaring


Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Inzage en wijzigen van uw gegevens


Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

GRATIS VERZENDEN BOVEN €50 BINNEN NL

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!