PAASBRUNCH @LIVINGROOTS

21 en 22 april 2019 organiseren wij een Paasbrunch vanaf 11:00 uur. Alles wat wij serveren is huisgemaakt. met o.a.: Brownie, muffins & griffle Seizoenssoep, rijkelijke belegde flatbreads, croissantje, lu…

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Bestelling binnen NL gratis verzenden boven €50,-

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • 7 dagen omruilgarantie, meld uw retour aan via mail
  • Spaar voor punten bij elke 25 euro!
  • 10 punten gespaard? U ontvangt een code t.w.v €12,50

Vakantie periode bijna voorbij!

Vakantie periode bijna voorbij!

 

 

De scholen zijn weer begonnen! Vakantie periode is bijna voor iedereen voorbij.. maar nu.. weer aan het werk uiteraard! Maar hoe zit dat in huis? Bent u nog tevreden? Is er iets wat mist? Of wellicht iets wat wel aan verandering toe is..

Wij hebben hier wat inspiratie trends voor deze aankomende herfst winter periode..

*Botanical tropical woontrend.
Botanical is een tropische woontrend. De trend neemt je mee naar verschillende landen en culturen waar tropische bloemen, planten en dieren een grote rol spelen. Botanical kenmerkt zich door felle kleuren en prints, natuurlijke materialen en veel bloemen en planten. Houd je niet van felgekleurde prints? Dan kun je Botanical ook toepassen in een rustig, landelijk interieur door het toevoegen van mooie planten en bloemen. Nieuwsgierig geworden naar deze trend? Kijk dan hier voor meer botanische inspiratie.

*Goud, brons en messing
'Doordat bekende designers (zoals Kelly Wearstler, Jonathan Adler en Tom Dixon) de materialen brons en messing steeds meer gebruiken ontstaat er een hype op Pinterest. Wij zien het overal, in details, accessoires en hele meubelstukken. Als je thuis deze dynamische touch wilt toevoegen, doe het dan met mate en combineer het materiaal met bijvoorbeeld hout of andere materialen. Met kleur geef je het geheel weer een heel andere wending. Messing is het metaal van het moment!'

*handgeknoopt, gehaakt, gebreid lekker grof gewoon!
Onze welbekende Lidewij Edelkoort trendwatcher vertelde ons dit: Veel koorden, knopen en gevlochten materialen. De kokervorm is belangrijk, in de mode vind je die terug in de kokerrok, maar ook in de sok. Denk daarbij gerust aan geitenwollen sokken, ook wat kleur betreft. Onthoud daarbij de kleur 'oatmeal', bij ons wel bekend als 'peper-en-zout'. Hier kunnen wij ons wel in vinden! Wij hebben dit bij leveranciers ook gezien! En voornamelijk te zien in vloerkleden/plaids/kussens/poefs. Dit soort zachte materialen zijn echt super te combineren met grove materialen zoals metaal in messing kleur! Of stoer gerecycled hout!

Er zijn uiteraard nog veel meer trends te vinden ook in de kleine details. En zijn er trends die blijven zoals Industrieel stoer, is en blijft nog steeds een trend maar ook pastel tinten en zachte materialen zijn ook nog steeds te zien! Maar wat wij voornamelijk belangrijk vinden is wat vind u nou leuk? En kies vooral niet 1 stijl maar maak er gewoon uw eigen stijl van! Probeer en durf te doen wat u zelf echt mooi vind en wat u inspireerd en combineer met elkaar wat u zelf wilt combineren. Dan zul je zien dat je je ECHT thuis gaat voelen!

 

GRATIS VERZENDEN BOVEN €50 BINNEN NL

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!