PAASBRUNCH @LIVINGROOTS

21 en 22 april 2019 organiseren wij een Paasbrunch vanaf 11:00 uur. Alles wat wij serveren is huisgemaakt. met o.a.: Brownie, muffins & griffle Seizoenssoep, rijkelijke belegde flatbreads, croissantje, lu…

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Bestelling binnen NL gratis verzenden boven €50,-

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • 7 dagen omruilgarantie, meld uw retour aan via mail
  • Spaar voor punten bij elke 25 euro!
  • 10 punten gespaard? U ontvangt een code t.w.v €12,50

Vanaf medio Februari geopend

Vanaf medio Februari geopend

COMING SOON!

Misschien heeft u het al eerder gelezen of gehoord? Maar vanaf medio februari openen wij een nieuwe zaak in Alkmaar!! We zijn op het moment druk bezig met voorbereidingen.. Besteld u deze maand en tot medio februari online, dan ontvangt u ook een leuke ticket met een uitnodiging voor onze opening en een leuk presentje!! We zouden het erg leuk vinden als je eens langs komt!

EEN BELANGRIJKE MEDEDELING! We zijn vanaf 3 Januari weg uit EGMOND AAN ZEE.. Helaas kunnen we niet langer ons pand in Egmond aan Zee aan houden totdat we over gaan naar Alkmaar. We zijn hard aan het werk om zo snel mogelijk weer open te gaan in Alkmaar. Maar op het moment hebben wij dus geen winkel waar we onze collectie wat we ook online verkopen kunnen laten zien!

U kunt uiteraard wel uw bestelling plaatsen en voor vragen contact opzoeken via info@livingroots.nl of webshop@livingroots.nl dit houden we nauw in de gaten en we zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!

Volg ons ook op facebook of instagram en houd ons goed in de gaten voor verdere vorderingen! 

Hopelijk tot ziens,

Team Living Roots

 

 

GRATIS VERZENDEN BOVEN €50 BINNEN NL

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!