Papaya Art - Living Roots - Toonaangevend op het gebied van wonen en gifts

Prijs

tot

Merk

Type product

Kleur

Onze aanbod van Papaya Art

Papaya Art E1598278387866

PAPAYA ! is ontstaan in 2003 met gedurfde , hart-gecentreerde beelden en eeneigen  filosofie. Gevestigd in Southern Oregon , USA , PAPAYA ! streeft naar een originele en onverdunde artistieke perspectief.

Een familiebedrijf dat vanaf het begin, PAPAYA ! wordt gevoed en is opgericht door Gina & Anahata Katkin en vergezeld door Elijah Katkin . Wat begon als 20 wenskaarten heeft zich ontwikkeld tot een spannende spectrum van honderden fijne lifestyle & briefpapier aanbod. Onze collecties worden gevierd in meer dan 12 landen in de wereld en in de Verenigde Staten . Onze producten zijn voorzien van originele kunstwerken van Anahata & de PAPAYA ! design team , met behulp van een speciale reeks van schilderijen , tekeningen , en mixed media om onze esthetische handtekening.

PAPAYA ! is onlangs uitgebreid , de invoering van onze 4000 vierkante meter flagship boutique in Ashland , OR , PAPAYA ! WONEN , waar originele kunstwerken van Anahata Joy Katkin is beschikbaar , evenals een eclectische mix van kleding, sieraden , huis essentials , accessoires en meer .

1 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Filter

Sorteer

Circle Gratis Leveren
Gratis verzenden boven €50,- in Nederland
Levertijd
1 - 3 werkdagen levertijd
Code
Bij 10 punten ontvangt u een code t.w.v €12,50