Onze disclaimer

Voordat je onze website gebruikt, willen we je vragen om deze disclaimer zorgvuldig door te lezen. Deze disclaimer bevat belangrijke informatie over het gebruik van onze website en de inhoud die we verstrekken. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer.

  1. Algemeen gebruik: LivingRoots.nl biedt informatie en advies op het gebied van woninginrichting en interieuradvies. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website accuraat, volledig en actueel is, kunnen we geen garanties bieden met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte inhoud. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.
  2. Advies en aansprakelijkheid: De informatie op LivingRoots.nl dient niet te worden beschouwd als professioneel advies op het gebied van interieurdesign. We raden aan om altijd advies in te winnen bij gekwalificeerde professionals voordat je beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website. LivingRoots aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verliezen die voortvloeien uit het gebruik van de verstrekte informatie.
  3. Externe links: Onze website kan links bevatten naar externe websites of bronnen die niet onder onze controle vallen. Het opnemen van deze links impliceert niet dat LivingRoots de inhoud van deze websites goedkeurt of onderschrijft. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid, of beschikbaarheid van deze externe bronnen, noch voor eventuele schade of verliezen die voortvloeien uit het gebruik ervan.
  4. Intellectueel eigendom: Alle inhoud op LivingRoots.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video’s, en logo’s, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te reproduceren, verspreiden, wijzigen, of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van LivingRoots.
  5. Wijzigingen en updates: LivingRoots behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website, inclusief deze disclaimer. We raden je daarom aan om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele updates.

Door gebruik te maken van LivingRoots.nl, ga je akkoord met deze disclaimer en stem je ermee in om gebonden te zijn aan de hierin uiteengezette voorwaarden. Als je het niet eens bent met enig aspect van deze disclaimer, vragen we je om onze website niet te gebruiken. Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens die op onze website vermeld staan.

Laatste update: 23-02-24